Черноморец започна разговори с популярна туристическа фирма

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:42 / 09.07.2014
1235
Известна туроператорска фирма ще бъде партньор на Черноморец Бургас през новия сезон в "Б" група, съобщиха от клуба. Разговорите са в напреднала фаза, но ще бъдат финализирани през следващата седмица. Компанията е добре позната в цялата страна, но няма да се ангажира с цялостната издръжка на клуба. Параметрите на договора ще се отнасят основно за представителния отбор, като от постъпленията по договора няма да бъдат погасявани стари дългове на клуба, а ще бъде обезпечавано участието в първенството.

В Черноморец търсят в момента помощ и за школата си, която се е доказала като една от най-добрите и най-продуктивните в страната. До тази година и младшата възраст, и старшата възраст играеха в елитните групи на страната, но предвид закриването на дивизията за 19-годишните, остава само тази до 17 години.

В същото време стана ясно, че собственикът на Литекс Гриша Ганчев няма да направи отстъпки и ще вземе автопарка на Черноморец. Ганчев влезе като акционер в Петрол Холдинг и при разпределението на дяловете на него му се пада дъщерното дружество Петрол Транспорт, което притежава бусовете за школата, автомобилния парк на ПСФК Черноморец, дори камиона и валяка за поддръжка на терените. От Черноморец ще се опитат поне да отложат процедурата във времето за намиране на нови варианти в тази дейност.

За разлика от Ганчев, другият нов акционер в корпорацията Цветан Василев засега е обявил, че няма да има претенции, след като се отнася за нормалното функциониране на акулите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).