Пламен Киряков oстава в Черноморец!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:57 / 12.07.2014
2052
Във връзка с появилaтa се спекулация относно изпълнителният директор на Черноморец Бургас Пламен Киряков, трябва да се знае, че той ще продължи да бъде началник в ПСФК "Черноморец" АД.

Изпълнителният директор е подал своята оставка и ще бъде отписан от Търговския регистър като такъв и като член на УС на дружеството. Новината пък бе потвърдена от самия него. На овакантения пост няма да бъде назначаван нов човек, тъй като АД-то реално ще бъде управлявано от Киряков.

Пламен Киряков ще бъде назначен като прокурист на "акулите". Като такъв той ще има право, с нотариална заверка, да управлява предприятието - срещу някакво възнаграждение. Прокуристът има право да извършва всички действия и сделки. Освен това, той ще може да представлява ПСФК "Черноморец" АД, както и да упълномощава други лица за извършване на определени действия. Реално, разликата между новата и старата длъжност на Киряков е нищожна. Той няма да може единствено да прави сделки с имущество. Заплатите в клуба обаче отново ще зависят от него.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).