Стефан Трайков се завърна в Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:28 / 15.07.2014
2708
Ръководството на Черноморец Бургас върна един от най-големите любимци на публиката от последните 15 години. Вече на 38 години Стефан Трайков се премести отново в Бургас, след като през последната година носеше екипа на втородивизионния Академик /Свищов/. 

Трайков вече пристигна в отбора, получи квартира и до дни ще подпише новия си договор. Той ще направи неофициален повторен дебют в сряда от 18:00 часа срещу Спартак 1918 /Варна/ на спортно-тренировъчната база "Гнездо на акули" край Сарафово.

В тази среща ще вземе участие и Искрен Писаров, който се раздели с Локомотив /София/ за неполучени заплати. Писаров има сериозна връзка с Бургас, тъй като стартира кариерата си именно в Черноморец. До дни трябва да се присъединят още играчи с опит в елита, като става дума за хора от защитата.

В момента ръководството на Черноморец преговаря с туристическа фирма за партньорство през новия сезон, а от друга страна се подготвя и нова нестопанска структура, която да поеме част от издръжката. Някои софийски и бургаски компании са проявили интерес да вложат средства в школата на Черноморец при определени условия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).