Юношите младша на Нафтекс със сребърни медали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:26 / 09.07.2008
1598
Юношите младша възраст на Нафтекс – родени през 1991 година загубиха с 1:2 от столичния Левски на финала на държавното първенство по футбол. 

Възпитаниците на старши треньора Димчо Ненов поведоха в резултата в 52-ата минута на срещата. Гола отбеляза Гюрсой Али, който прати топката в мрежата след центриране от ъглов удар на свой съотборник. Само няколко минути по-късно обаче младите „шейхове” допуснаха изравняване. Футболистите на Левски успяха да се доберат до победата с гол в последната минута на мача.

Това е втори медал за ДЮШ на Нафтекс от държавното първенство през този сезон. Както е известно, преди малко повече от две седмици старшата възраст триумфира с титлата след победа над ЦСКА на финала.

Утре от 18,00 часа детският тим на Нафтекс също ще има възможност да се бори за златните медали, на същият стадион, на който батковците им загубиха от Левски. Съперник на възпитаниците на Владо Стоянов ще бъде отборът на Славия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).