Черноморец подписа с четирима нови

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:31 / 16.07.2014
1618
Изпадналият от "А" група Черноморец (Бургас) подписа договори с още четири попълнения, обявиха от клуба за БТА. Всичките новодишли ще дебютират днес в поредната контролна среща, която е от 18:00 часа на Кампуса на клуба край Сарафово - срещу Спартак 1918 (Варна) - най-сериозният противник до момента в поредицата проверки.

Четиримата нови в Черноморец са младият централен защитник от Несебър Иван Стоянов, Искрен Писаров, който идва от Локомотив (София), познатият у нас дефанзивен халф Ахмет Хикмет. Бившият играч на Спартак (Варна), Видима-Раковски, Монтана, Берое и други наши отбори игра за последно в германския Вакер Нойтраублинг, състезавал се в първенството на Бавария.

Милен Танев също подписа договор с Черноморец Той е бивш футболист на Берое, а през последната година носеше екипа на Мастер (Бургас) във "В" група. Танев може да бъде използван като втори нападател или крило. 

Ръководството на Черноморец преговаря със защитник със сериозен опит в "А" група, който може да помогне много на младия отбор на "акулите".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).