Черноморец победи съименниците си от Балчик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:15 / 21.07.2014
1415
Отборът на Черноморец Бургас постигна трета победа в петата си контролна среща от предсезонната подготовка.Младият отбор на "акулите" се наложи с 2:0 над третодивизионния тим на Черноморец /Балчик/, като двата гола паднаха във всяко от полувремената. Спарингът отново се проведе на спортно-тренировъчната база "Гнездо на акули" край Сарафово.

В 22-та минута Милен Танев откри резултата в полза на бургазлии, след изпълнение на свободен удар за нарушение срещу Ахмед Хикмет.

До края на първата част бургазлии не спряха да атакуват, но не стигнаха до нови попадения. Отлично впечатление за пореден път направи младият полузащитник Михаел Орачев, който с всеки мач демонстрира плеймейкърските си качества.

В 65-та минута Ивайло Петров-Точката оформи крайният резултат в срещата, след хладнокръвно изпълнение от бялата точка.Дузпатa беше спечелена от 16-годишния Мартин Иванов, който щеше да завърши отлична атака от дясно с по един пас създадена от Стойчо Атанасов и Даниел Стоянов.

Състав на Черноморец: Димитър Тодоров, Стойчо Атанасов, Любомир Гуцев, Иван Стоянов, Стефан Трайков, Искрен Писаров, Михаел Орачев, Ахмед Хикмет, Ивайло Петров, Даниел Стаматов, Милен Танев (Димитър Николов, Андрей Казалиев, Даниел Андреев, Ростислав Петров, Даниел Стоянов, Стоян Калев, Стойко Иванов, Мартин Иванов, Антoн Атанасов)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).