Херо отново актуален вариант за Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:19 / 30.07.2014
1046
Димитър Димитров отново е актуален вариант пред "Левски". Херо в най-скоро време може да получи покана да се завърне в отбора на сърцето си, където работи с успех преди години. 

Специалистът от Бургас на няколко пъти отклоняваше оферти от "сините", но този път е без работа и едва ли би отказал предложение. До конкретни преговори все още не се е стигнало, но се очаква това да стане в близко бъдеще, пише "Меридиан Мач". На този етап обаче постът, на който ще бъде поканен Херо, не е треньорският.

Вариантът е той да дойде като консултант и да се заеме с гледането на нови попълнения, както и да помага на Георги Иванов-Гонзо и Пепе Мурсия. Разбира се, при негативен развой с кариерата на испанеца на "Герена" Димитров може да се превърне във вариант номер 1 за нов наставник на тима.

Както вчера стана ясно, спортният директор Георги Иванов-Гонзо призна, че при негативни резултати, испанският треньор на "Левски" ще бъде освободен. Херо в момента е без отбор, след като авантюрата му в "Ботев" (Пловдив) приключи скоропостижно. Станимир Стоилов пък вече е в Астана и въпреки очакванията и Димитров да го последва, това не се случи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).