Емил Тодоров все пак може да подсили Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:33 / 11.07.2008
1070
Кризата за нападатели в Несебър най-вероятно ще принуди клубното ръководство да ангажира Емил Тодоров-Зелето, когото отказа с ниска финансова оферта преди две седмици. Вече в два мача несебърлии, които афишираха атака на А група през новото първенство, не могат да вкарат гол и то на отбори, които с нищо не ги превъзхождат.

Най-напред те завършиха при нулево равенство с Родопа (Смолян), а вчера отстъпиха с 0:1 на Марица (Пловдив), като головите положения се изчерпваха с далечните удари на ветерана Митко Трендафилов и на защитника Николай Костов. Според източници от клуба, преди две седмици предложили едва 1000 лева заплата за опитния Емил Тодоров, който има близо 160 мача в А група и над 50 гола. Тодоров обаче тогава отказал заради ниската заплата.

Ако Несебър не намери още нападатели, нищо чудно помощник-треньорът Васил Банов да се завърне в игра. 34-годишният Банов не е обявил край на кариерата си, но се реши тази година той да не влиза в игра.

Несебър беше напуснат от крилото Петър Колев, който отиде в Сливен. Бързоногият Колев беше голмайстор миналата година на отбора, а преди два сезона завърши трети при стрелците във втора дивизия.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).