Тодор Киселичков: Чака ни труден мач, но искаме победата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:39 / 22.08.2014
1660
Отборът на Черноморец Бургас гостува на Пирин /Разлог/ в мач 4-тия кръг на "Б" група. Двубоят е утре от 18:00 часа, като ще се проведе на стадион "Свети Петър" в град Банско поради ремонт на стадиона в Разлог. 

До момента "акулите" имат две равенства (0:0 с ПФК Бургас като гост, 1:1 като домакин на Ботев /Гълъбово/ и една загуба - 0:1 от Монтана на стадион "Лазур". С леки травми преди срещата са защитникът Петър Альошев и халфът Ивайло Петров. И двамата обаче попаднаха в групата за двубоя.

"Очаква ни труден мач. Пирин /Разлог/ е един сериозен противник. Все пак, като всеки един треньор, надявам се да си тръгнем за Бургас с трите точки. Вярвам във възможностите на собствените си футболисти и съм убеден, че можем да победим. В двубоя с Ботев /Гълъбово/ играхме неубедително, но съм сигурен, че сега ще изглеждаме по различен начин. Определено искаме да спечелим и ще направим всичко по силите си това да стане", заяви треньорът на Черноморец Тодор Киселичков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).