Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
ПФК Бургас изпусна Добруджа за първа загуба в "Б" група
Автор: Екип Burgas24.bg 09:17 / 31.08.2014Коментари (4)1996
©
ПФК Бургас допусна първа загуба в "Б" група. Възпитаниците на Ангел Стойков претърпяха поражение с 0:1 като гости на Добруджа. Точен в 37-ата минута бе Атанас Илиев, съобщиха от пресслужбата на бургазлии. По този начин домакините зарадваха своя старши треньор Светослав Тодоров за рождения му ден. Днес бившият национал навърши 36 години.

Двубоят започна равностойно. В 10-ата минута Любенов центрира опасно в наказателното поле на домакините, но топката бе изчистена. Още в 18-ата минута пък Стойков трябваше да замени принудително централния си защитник Величко Величков, който получи травма. На негово място в игра се появи Живко Хаджиев. В 24-ата минута Добруджа имаха възможност да открият резултата, но удар с глава от близко на Атанас Илиев мина над напречната греда. В 28-ата минута в състава на Бургас бе извършена нова принудителна смяна, като на мястото на Даниел Шмедин влезе Юрий Иванов. В 37-ата минута домакините поведоха, след като Атанас Илиев засече с глава центриране от фаул. До края на полувремето гостите упражниха натиск в опит да върнат попадението, но не успяха да реализират.

През втората част Бургас имаха възможност да изравнят в 51-ата минута. Любенов изведе хитро Борисов зад защитата на гостите, но ударът на последния мина над напречната греда. Минутка по-късно далечен изстрел на Цонков затрудни максимално стража на домакините, който все пак успя да избие в корнер. В 59-ата минута Любенов стреля от фаул, но Радомиров улови. Минута по-късно Цонков засече с глава центриране от ляво, но вратарят на гостите отново се справи.

В 64-ата минута далечен удар на Юрий Иванов не намери очертанията на вратата. В следващите минути натискът на Бургас се засили, като домакините почти не успяваха да преминат центъра на терена. В 83-ата минута Станчев отправи удар с глава, след центриране на Мантаров, но вратарят на Добруджа спаси. В последната минута Мирянов отсъди дузпа в полза на гостите за игра с ръка в наказателното поле на Христозов. За провинението си играчът на Добруджа получи втори жълт и съответно червен картон. Ударът на Анатоли Тодоров от дузпа обаче срещна лявата греда и излезе в аут.

"Двубоят бе с две лица за нашия тим. Изключително слабо първо полувреме и много силно второ. През втората част доминирахме тотално и заслужено стигнахме до дузпата, която за съжаление не успяхме да реализираме. Непостоянството в играта е нормално за отбор като нашия, който тепърва се изгражда. За мен обаче необяснимо подходихме с повече респект от необходимото към Добруджа през първите 45 минути. Няма да правим трагедии, гледаме напред", коментира след срещата наставникът на Бургас Ангел Стойков.

Състав на ПФК Бургас: 12. Янко Георгиев, 11. Даниел Шмедин (28 - 20. Юрий Иванов), 3. Петър Патев, 14. Величко Величков (18 - 21. Живко Хаджиев), 6. Стоян Мантаров, 8. Николай Ботев (56- 18. Анатоли Тодоров), 22. Цветомир Цонков, 17. Яни Пехливанов, 23. Борислав Борисов, 9. Георги Станчев, 7. Любомир Любенов







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на NFC
премахни филтъра

0
 
 
Шарани 15 човека насрани ще ви е**м където ве хванем цял живот сме ви е*али и ще продължаваме да ви е**м дори и от 5та дивизия където ни видите по улицата си чупите краката да пресичате от другата страна а по форумите двама човека пишат с 10 ника и са много големи кенефи вмирисани до нови срещи до нови зъби !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: