Ботев се подхлъзна в Несебър при U17

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:02 / 01.09.2014
1210
Ботев и Несебър завършиха 0:0 в мач от 4-ия кръг на първенството в Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на централния стадион в Несебър.

"Жълто-черните" изиграха слаб двубой, в който не демонстрираха пълния си потенциал. Най-чистото положение в срещата се откри в 35-ата минута, след като домакините получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар, но "моряците" изпуснаха дузпата, отсъдена за извършено нарушение от Здравко Дерменов.

За всичките 80 минути пловдивчани стигнаха до едва две чисти положения. През първата част Милко Георгиев бе изведен сам срещу стража на домакините и шутира, но в аут. След почивката Исмет Рамадан навлезе в наказателното поле и пробва удар, който обаче бе от малък ъгъл и бе спасен от стража на Несебър.

"Подценихме противника и играхме много под възможностите си. Изключително слаб мач за нашия отбор, най-слабият от началото на сезона. Надявам се, че тази игра няма да се повтаря. Въпреки слабото представяне казах на момчетата, че има много мачове и още след 3 мача може да се реваншираме за продукцията си днес. Нямаме право да подценяваме нито един съперник, без значение на кое място в класирането се намира.", заяви след двубоя наставникът на "жълто-черните" Иван Цветанов.

В следващия кръг Ботев е домакин на Лудогорец. Двубоят е в сряда от 10:30ч. на базата на "канарчетата" в "Коматево".

Съставът на Ботев: Димитър Стамболийски, Здравко Дерменов, Атанас Ташолов, Петър Тодоров, Атанас Пашалиев, Петър Чалъков, Иван Михайлов, Исмет Рамадан, Милко Георгиев, Мартин Анастасов (60` Яшар Байрам), Йосиф Табаков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).