Херо взима още футболисти на Черноморец в Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:03 / 15.09.2014
894
Левски ще пробва нова порция футболисти през тази седмица, твърди "Тема Спорт". На "Герена" се очаква да пристигнат крило, полузащитник и нападател. Сред тях най-вероятно ще бъдат и бившите играчи на Черноморец Юсуф Куатара и Маркиньо. Двамата са били предложени на спортно-техническия директор Георги Иванов от Димитър Димитров, който ще застане начело на сините след Нова година. Херо познава отлично качествата им, тъй като им бе наставник на "Лазур". Преди няколко дни сините привлякоха друг бивш кадър на Черноморец - Наджиб Амари. Офанзивният полузащитник подписа за 2 години и дебютира срещу Славия вчера.

26-годишният Куатара е без отбор повече от година, след като избяга от Черноморец през пролетта на 2013 година. Преди това обаче крилото остави добри впечатления, като в 25 мача с екипа на акулите отбеляза 4 попадения. Силното представяне дори му донесе и няколко повиквателни за националния тим на Буркина Фасо. За разлика от него португалецът Маркиньо все пак имаше друг клуб - Васлуй, но така и не успя да се докаже. Нападателят изкара само няколко месеца от 2014 година в румънския тим, преди да разтрогне договора си. В престоя си на "Лазур" пък той записа 17 мача и 3 попадения.

Спортният директор и настоящ треньор Георги Иванов държи да подсили тима в офанзивен план, но иска новите играчи да са готови да влязат веднага в игра. Именно това бе и причината от "Герена" да си тръгнат Жугурта Хамрун - Жужу, Алексис Алар, Маурисио Гомес и Фредерик Нимани, които изкараха проби този месец.

Със сигурност сините ще привлекат нов нападател, тъй като след напускането на Валери Божинов разполагат само с Валери Домовчийски и Аниете, но той не е типичен играч за върха на атаката.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).