ПФК Бургас скача на Берое, няма да прави подаръци

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:25 / 23.09.2014
1667
Старши треньорът на втородивзионния ПФК Бургас Ангел Стойков се закани неговият тим да създаде сериозни трудности на Берое в 1/16-финала за Купата на България. Бургазлии приемат съперника си утре на стадиона в Българово, като началото на мача ще бъде дадено в 16 ч.

"Излизаме срещу сериозен отбор. Както и след тегленото на жребия, отново ще кажа, че това е един от най-стойностните тимове в България. За съжаление имаме няколко контузени преди този двубой. Това обаче в никакъв случай не означава, че ще се предадем предварително. Ще търсим победата до последно. Ще положим максимални усилия, за да продължим напред в надпреварата. Подаръци няма да правим на никого. Надявам се да стане истински празник за привържениците на футбола в Бургас и шансът да бъде на наша страна", заяви наставникът на ПФК Бургас Ангел Стойков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).