Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Започна ремонтът на бургаския стадион "Черноморец"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:19 / 03.10.2014Коментари (9)2906
©
Започнаха ремонтните дейности на бургаския стадион "Черноморец", който е предвиден да бъде основна тренировъчна база по време на Европейското първенство за юноши (до 17 години) догодина.

Най-напред ще бъдат възстановени и засяти отново терените, като плановете са за три терена. Вече започна изгарянето на старата трева. Плановете са да бъдат възстановени централният терен на стадиона, както и първи (наричан още Пясъчника) и втори тренировъчен терен. Работата по изграждането на новите терени е възложена от централата БФС на старозагорска фирма, която вече е доказала качеството на работата си с изграждането на терените на стадион Берое и в Созопол.

След като бъдат изградени терените, ще започне и основният ремонт на инфраструктурата на стадиона - съблекални, осветление, интериорните и екстериорни пространства, подмяна на системата за водоснабдяване и електрифициране. Тази строителна работа ще бъде възложена на Община Бургас. В този етап влиза и изграждането на един сектор на централния терен, където ще бъдат поставени нови конструкции и седалки.

Ремонтните дейности на стадион Черноморец обаче ще създадат затруднения в работата на школата на "акулите", която тренира тук и провежда мачовете си. Още два терена остават на стадиона, от които обаче само единият е добро състояние. Както е известно, България ще приеме 16-те най-добри отбора в Европа при родените през 1998-а година догодина.

Финалите са планирани между 6-и и 22-и май, а идеята беше Бургаски и Пловдивски окръг да вземат заедно организацията. Събитията в политическия живот, свързани с обявена в несъстоятелност банка, направиха невъзможно построяването на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. При това положение Бургаският регион ще приеме първенството заедно със стадионите в Сливен и Стара Загора.

Освен стадион "Черноморец", са предвидени средства и за реновиране на терените в Несебър, Българово и Долно Езерово. Несебър ще бъде домакин на мачове от една от предварителните групи, а Българово и Долно Езерово стават тренировъчни бази.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.10.2014 г.
0
 
 
След ремонта и първенството ще бутнат стадиона на Нафтата и ще насерат поредните апаратентчета, а шараните ще ритат в Акациите при лилавите си събратя по душа. В Абсурдистан където калинки, батковци, бокорци и разни малцинствени движения са на почит, всичко е възможно.
Aнонимен
на 04.10.2014 г.
0
 
 
оооооредяяяяяха зъбите на пуфо деееечо взееее си час за ортопед винаги ше газиме комлука дааааже иии във областната Бе .... шарани ше ви пръснем халкитеееее
Aнонимен
на 03.10.2014 г.
+3
 
 
Стига бе!Чак не е за вярване....Че доста пари ще трябват.Ха дано!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: