Динамо (Киев) идва за Владислав Стоянов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:31 / 23.07.2008
1058
Представител на украинския гранд Динамо (Киев) пристига специално заради вратаря на "Черноморец-Бургас" Владислав Стоянов. Емисарят ще следи изявите на младока в срещата реванш с Грасхопърс на 26 юли. Решението по привличането на бургаския страж ще зависи от представянето му във втория двубой със „скакалците".

На стадион "Летцигрунд" миналата събота Владо Стоянов бе наблюдаван от представител на киевския клуб, но допусна грешка при първия гол на домакините, когато се размина с едно центриране и увисна. Той обаче компенсира гафа с две фантастични спасявания по-късно в срещата.

Сумата, която ръководството на „акулите" закова за Владислав Стоянов, е в размер на 400 хиляди евро. Украинците обаче ще опитат да я намалят, като собственикът на клуба Митко Събев най-вероятно ще отстъпи заради шанса, който получава Владо.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).