Киряков: Ако трябва ще освободим всички футболисти, но трябва да се спасим от изпадане

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
18:23 / 31.10.2014
2081
Прокуристът на бургазлии Пламен Киряков е застанал плътно зад гърба на новият наставник на Черноморец Неделчо Матушев

Ръководството смята да направи пълна чистка в отбора през зимната пауза, като шефовете са на мнение, че "акулите" могат да се спасят от изпадане, но само с нови футболисти.

Под прицела на треньорското и спортно-техническото ръководство са попаднали всички футболисти, без един. Неделчо Матушев е доволен единствено от старанието и играта на Деян Христов

Въпреки, че таранът прави сериозни пропуски, наставникът държи на всяка цена той да остане в отбора, като около него ще се гради и новият състав.

След 11 изиграни кръга, "акулите" имат едва 4 точки в актива си - от 4 равенства, без нито една победа. Така, Черноморец отново ще трябва да изгражда нов отбор.

Бившият наставник Тодор Киселичков започна сезона като треньор на бургазлии без нито един футболист. Всички, които в момента играят, бяха привличани по време на предсезонната подготовка.

Киряков също e изключително недоволен от футболистите и e на мнение, че е необходима мащабна селекция през зимната пауза.

"Ако трябва ще освободим всички футболисти, но трябва да се спасим от изпадане. Целта пред отбора е оставане в "Б" група. Според Киряков обаче тази мисия е почти невъзможна да бъде изпълнена с наличния потенциал. Последните мачове от есента ще бъдат решителни за футболистите. Само който заслужи доверието на треньора Неделчо Матушев, той ще остане", заяви Пламен Киряков, цитиран от Фейсбук страницата на "акулите".

В следващия 12-и кръг от първенството на "Б" група, отборът на Черноморец приема тима на Добруджа на стадион "Лазур". Двубоят е в неделя от 14:30 часа.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).