Нефтохимик победи с 3:1 ФК Бургос

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:09 / 03.11.2014
1213
Нефтохимик победи отбора на ФК Бургос с 3:1 в мач от 7-мия кръг на "Б" областна група "Център" мъже в много динамичен мач изпъстрен с голови положения и пред двете врати. 

Домакините поведоха в резултата още в самото начало на първото полувреме след много добра контра атака. Добромир Минков успя да изравни с удар от границата на наказателното поле след самостоятелна атака. 

На полувремето бяха извършени три смени. В игра се появиха само офанзивни футболисти - Костадин Джамбазов, Емил Димитров и 14 годишния Христо Янков. Юношата дебютант имаше възможност да отбележи два гола, но ударите му, единия от които от красива странична ножица попадаха в ръцете на вратаря на домакините. 

Тук дойде и моментът на Добромир Минков. Той отбеляза гол-близнак на първият си гол и направи резултата 2:1 за Нефтохимик. Офанзивните смени на треньора Костадин Джамбазов се оказаха успешни и самия той се разписа за 3:1.

В края на второто полувреме се извършиха още две смени. Ивайло Нейчев се появи в игра, както и 15 годишния Михаил Палов, който записа дебют в мъжкия отбор. В групата за мача бе и още един юноша Мартин Георгиев.

След тази победа Нефтохимик е първи с пълен актив от 18 точки.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).