Левски плаща на Черноморец за Пламен Димов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 05.11.2014
1556
Левски започва да изчиства старите си задължения, тъй като с изтичането на годината започва да наближава датата, до която клубът трябва да изпрати финансовия си отчет на УЕФА. Както е известно, "сините" са под мониторинг заради недоброто си финансово състояние. За да са изрядни, от "Герена" трябва да започнат да плащат дълговете си.

Според "7 дни спорт" едно от първите погасени задължения ще бъде към Локомотив (Пловдив) за централния защитник Аймен Белаид. "Сините" уредиха тунизиеца през миналата зима, но остават да бъдат платени още 120 000 лева по трансфера. Те ще бъдат преведени в сметките на "черно-белите" до края на месеца.

Както е известно, Левски дължи пари и на Черноморец (Бургас) за друг защитник. Трансферната сума за Пламен Димов бе малко над 200 000 лева, от които столичани все още не са превели 160 бона на клуба от "Лазур". Не е изключено това задължение също да бъде погасено в следващите седмици, но това изцяло зависи от финансовата инжекция, която "сините" са получили или ще получат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).