В Черноморец получиха премии за победата над Добруджа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:00 / 06.11.2014
1606
Футболистите на Черноморец получиха премиите си за победата над Добруджа 1919 (Добрич) с 2:1 в неделя. За акулите това беше първи успех в Б група, което го прави наистина важен и от психологическа гледна точка.

В същото време ръководството на клуба е на път да реши един битов проблем. От пролетния полусезон играчите на Черноморец ще имат осигурен обяд всеки ден, като менюто ще се изготвя от лекаря на отбора съобразно натоварванията в тренировките и сезона.

Старши треньорът на "акулите" Неделчо Матушев няма кадрови проблеми преди гостуването на Ботев (Враца) през уикенда. Той се надява, че в дните до заминаването за Мездра играчите ще се вложат максимално, за да заслужат място в стартовия състав и да покажат, че ще може да се разчита на тях и през пролетта, когато условията в клуба като ще бъдат подобрени.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).