Нафтекс победи Локомотив (Стара Загора) с 4:1 в контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 25.07.2008
836
Нафтекс победи Локомотив (Стара Загора) с 4:1 в контролна среща. С две попадения се отличи новото попълнение на „зелените" Стефан Тошков. Останалите два гола бяха дело на Светлин Симеонов и Пламен Крумов.

Футболистите на Ясен Петров започнаха мача по-силно и логично стигнаха до гол още в 7-ата минута. Негов автор стана Светлин Симеонов, който засече с глава прекрасно центриране отдясно на Малин Орачев.

Въпреки попадението „шейховете" продължиха да атакуват и можеха да направят преднината си още по-изразителна, но Христо Лемперов и Деян Христов пропуснаха да запишат имената си сред голмайсторите.

Противно на развоя на срещата обаче футболистите на Локомотив стигнаха до гол при единствената си атака през първата част. Негов автор стана Здравко Тодоров в 42-ата минута.

През второто полувреме Ясен Петров смени голяма част от своите футболисти, като в игра влезе и новопривлеченият Тошков. Младият нападател се включи много добре и реализира две попадения - в 81-ата и 84-ата минута.

Преди това се разписа и капитанът на тима Пламен Крумов. Той направи 2:1 в 61-ата минута след центриране отляво на Димо Димов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).