Матушев изключи подценяване на спартаклии

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:17 / 20.11.2014
1659
Треньорът на Черноморец Неделчо Матушев изключи всякаква възможност да подценят Спартак 1918 в съботния мач в Бургас. Както е известно, под ръководството на Матушев "акулите" взеха две поредни победи, но продължават да са на предпоследно място в "Б" група.

"Странно ми е, че Черноморец и Спартак ще играят дерби на дъното във втория ешелон, след като преди време това бе морско дерби в "А" група. Трябва обаче да приемем реалността. Да подценим съперника е изключено, тъй като ние не сме много над него, а и отделно сме професионален тим. Варненци няма да дойдат, за да изгубят, защото докато имат теоретични шансове за оцеляване, ще се борят докрай. Който желае повече трите точки, ще ги вземе. Вярвам, че това ще сме ние, колкото и трудно да бъде", заяви за "Народно дело" Матушев.

Последният призна, че съществуват индикации за по-добро финансиране на отбора, което ще им позволи да направят качествена селекция и пълноценна зимна подготовка. "Имаме прекрасна база, но трябва да разполагаме и с добър представителен тим, за да се спасим от изпадане. Върнах се в Черноморец, за да го водя нагоре и се надявам да се получи", завърши Матушев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).