Свърши се! Биха шута на Любо Пенев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:45 / 20.11.2014
4050
Любослав Пенев от днес, 20 ноември, вече не е треньор на националния отбор по футбол. Това обяви президентът на БФС Борислав Михайлов. Заедно с Пенев си тръгва и целият му щаб.

"Не сме готови с нов треньор, надявам се до Нова година да имаме такъв. Знаете, че следващия ни мач е чак през март с Италия", коментира Михайлов. 

Президентът на БФС разкри, че в никакъв случай новият селекционер няма да е чужденец. Той призна, че за лошите резултати са виновни и футболистите. 

"Те го подведоха. Някои от тях се самозабравиха. Питах ги какъв им е проблемът след мача с Малта. Никой нищо не каза", каза още Михайлов.

Президентът на футболната ни централа каза още, че няма да има футболист, който да бъде изгонен от националния отбор. 

"Никой от нас никога не се е месил на нито един треньор. Когато стане ясно името на новия селекционер той ще прецени кого да вика. Като футболен съюз ние ще се опитаме да променим много неща в първенството. Самите клубове трябва да се замислят и да не купуват чужденци. Трябва да си развиват школите", коментира Михайлов.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).