Херо: Почваме ги с масирана атака

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:11 / 26.07.2008
1236
Амбицирани сме да спечелим реванша с Грасхопърс от третия кръг на турнира "Интертото", заяви треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо на специална пресконференция на тима. Бургазлии приемат своя съперник днес от 20,45 ч. на стадион "Георги Аспарухов".

"За тази цел ще рискуваме, като още от началото ще заложим на нападателна игра, дори да се пооголим в защита. При нас проблемите идват от това, че ни липсват основни изпълнители като Георги Божилов, Марсио Нуньо и Костадин Дяков, които са трайно контузени. Резултатът от първата среща е нереален, но въпреки това ще ни бъде доста трудно да надиграем швейцарския тим и да постигнем частичен успех. Ще бъде изненада и за самите нас, ако отстраним Грасхопър. Направихме много слабо първо полувреме и това ни костваше тежката загуба. През втората част нещата стояха по съвсем друг начин, но пък вратарят им се прояви в трудни за тях моменти. Дано имаме и малко шанс, за да зарадваме привържениците си с победа с какъвто и да е резултат", завърши Херо.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).