Маслара не може да повярва, че "соколите" загубиха от Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:39 / 24.11.2014
1915
Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов не можеше да повярва, че са изгубили с 1:2 от Черноморец в Бургас, тъй като пропуснали много положения.

"Няма такъв мач. Ние изпуснахме 7-8 чисти ситуации за гол. Ако бяхме вкарали по-голяма част от положенията си, резултатът щеше да е 6:3 за нас. Пропуските ги отдавам на липса на концентрация и спокойствие в завършващия удар. Сами срещу вратаря изтърваха Радулович - на два пъти, Събков, Краси Илиев. И Пламен Иванов пропусна", каза за "Народно дело" Маслара.

Той съжалява също, че съперникът им вкарал два гола без положение. "Поведоха в резултата след грешка на Калудов, но в следващия момент не бе свирено нарушение срещу нашия вратар, който получи контузия в глезена, и засада. За втория гол Калудов вече бе притеснен и пак сбърка, но не мога да му се сърдя. Все пак е младо момче и няма опит. И с рефера не искам да се оправдавам. Той свири добре след 2:0. Вината за загубата е изцяло наша, нямаме право да изпускаме толкова голове в такъв важен мач. Именно този двубой бе Рубикон за нас и аз исках на всяка цена да го спечелим", допълни Маслара.

Наставникът разкри, че след срещата специалистите са похвалили продукцията на варненския тим. "Тези, с които разговарях, се изказаха ласкаво за футбола, който играхме. Аз също съм доволен от игровото поведение на момчетата и искам да ги похваля, че играхме като отбор. Но от подобни красиви загуби няма как да не боли", завърши Маринов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).