Домусчиев: Националният тим трябва да се води от чужденец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:42 / 04.12.2014
1364
Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев, който е и член на Изпълкома на БФС беше гост в сутрешния блок на Нова телевизия. Той говори за бизнес, но не пропусна и спортните теми.

На въпрос за новия национален селекционер Домусчиев изрази мнение, че "трикольорите" трябва да бъдат водени от чужд специалист.

"Нямам представа. Продължавам да държа да е чужд специалист, който да помогне и с методология. Не искам да е Ивайло Петев или Стойчо Стоев, за да не се каже, че Домусчиев си е сложил треньор. Националният селекционер трябва да обикаля по терените и да следи играчите, да помага на клубовете", отговори Домусчиев на въпрос за избора на нов национален селекционер.

Кирил Домусчиев определи като болни мозъци хората, които смятат, че Лудогорец е платил на Марек да се хвърли срещу ЦСКА.

"На много хора объркахме сметките и дребните далаверки. Тези хора да си гледат техните проблеми и техния бизнес. Лудогорец играе своите си мачове, спазва феърплея и играе само за победа", заяви той.

Също така отрече, че той има главна роля за отстраняването на Любо Пенев като селекционер на националния тим.

"Всеки в Изпълкома се изказва и споделя мнението си, аз исках Пенев да бъде освободен още преди мача с Малта. В никакъв случай моето мнение не натежа и оставих Данчо Лечков и Боби Михайлов да вземат те решението, защото в крайна сметка те са хора от футбола", каза още шефът на Лудогорец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).