Черноморец се раздели с oсем футболисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:02 / 05.12.2014
2046
Ръководството на Черноморец Бургас се раздели с oсем опитни футболисти. От "Лазур" си тръгват Любомир Гуцев, Петър Альошев, Ахмед Хикмет, Ивайло Петров, Милен Танев, Петър Лазаров, Искрен Писаров и ветерана Стефан Трайков. Най-опитен в състава остава голмайсторът Деян Христов.

"Разбрахме се договорите им да бъдат прекратени по взаимно съгласие. Благодарихме им за положените усилия, но ще търсим кадрово обновление за излизане от трудното положение", коментира старши треньорът Неделчо Матушев пред Фейсбук страницата на Черноморец.

С "акулите" до края на седмицата остават да поддържат форма по-младите момчета и собствените юноши. Те ще бъдат разпуснати във ваканция в петък, а първата тренировка след Нова година е насрочена зa 6-и януари от 11:00 часа.

Черноморец е пред кръстопътен пролетен полусезон в "Б" група. Отборът е в зоната на изпадащите и целта е една - изплуване над последните четири места, за да се запази мястото в професионалния футбол. 

Бургазлии са предпоследни в есенното класиране с актив от 13 точки, с 1 по-малко от 14-ия Ботев /Враца/ и с 3 по-малко от предните отбори в класирането Локомотив /Мездра/ и Верея /Стара Загора/, които имат по 16 точки и заемат 12-a и 13-а позиция.

 


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).