Черноморец с два лагера в Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:43 / 10.12.2014
1467
Старши треньорът на Черноморец Бургас Неделчо Матушев е планирал два зимни подготвителни лагера в петзвездния "Гранд хотел Поморие". 

"Акулите" се събират за първа тренировка на 6-и януари от 11.00 чaсa на стадион "Лазур". Отборът ще тренира в домашни условия, като първият лагер ще започне oт 11-и януари в Поморие. Там бургазлии ще се засекат с тима на Левски, който също ще бъде на подготовка в китното градче. Софиянци пристигат още на 7-и януари.

За тренировки с топка ще се използва предимно спортно-тренировъчната база "Гнездо на акули" край бургаския квартал Сарафово. Заниманията за физическа подготовка ще са в залата на комплекса в Поморие и на пистата на стадиона.

Вторият лагер на "aкулите", ще започне по време на четиристранният турнир "Поморие къп" през февруари. Той е организиран от ОФК Поморие. На 7-и, 11-и и 14-и февруари по системата всеки срещу всеки ще се срещнат 4 отбора: Берое, Черноморец, Созопол и домакините от ОФК Поморие.

Матушев разкри, че активната зимна селекция е на фаза разговори с футболисти, за които се очаква да разтрогнат договорите с настоящите си клубове между двата полусезона. Предпочитанията ни са насочени към бургаски играчи. Наставникът потвърди, че има интерес към освободените от ПФК Бургас Цветомир Цонков и Яни Пехливанов, но двамата не са потвърдили завръщането си на "Лазур".

"Работим по селекцията, но нямаме нов футболист със сключен договор", заяви Неделчо Матушев пред официалната Фейсбук страница на "акулите".

Допълнително се разбра, че от Бургас си тръгва и Стефан Трайков. На 38-годишния ветеран е била предложена работа като треньор в детско-юношеската школа, но той е предпочел да се прибере в родния Свищов.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).