Черноморец слага нов спонсор на екипите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:22 / 15.01.2015
2356
Пристанище Бургас ще бъде на екипите на Черноморец през пролетния дял на първенството в Б група, съобщиха от клуба. От Порта подпомогнаха акулите през първия дял от шампионата, а партньорството не само продължава, но и се задълбочава за втората част перз този сезон. Предстои двете страни да уточнят къде ще бъде поставено логото и името на Пристанището- дали на гърдите или на гърба на фланелките, под номерата на играчите.

В същото време управителят на клуба Пламен Киряков е в преговори с още две фирми от София, които ще се включат в издръжката на клуба като партньори. За едната се знае само, че е транспортно-логистична. Параметрите на договорите между Черноморец и новите спонсори ще бъдат оповестени през февруари, когато ще започне и партньорството.

В същото време четирима нови играчи пристигнаха днес в Черноморец. Трима от тях са от В група, а четвъртият е юношески национал. Това е защитникът Мартин Здравчев, който е продукт на школата на Литекс, а за последно е играл във втория отбор на Ботев (Пловдив). Четиримата нови ще бъдат тествани в контролата със Созопол, а утре към Черноморец може да се присъедини и още един футболист, опция за атаката.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).