Черноморец с още три нови попълнения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
11:23 / 21.01.2015
3887
Отборът на Черноморец Бургас си осигури още три нови попълнения, съобщиха от пресслужбата на бургаския клуб. Наставникът на бургазлии Неделчо Матушев, може вече да бъде по-спокоен, след като бяха освободени 8 футболисти през зимната пауза, a преди няколко дни и защитникът Стойко Иванов. На тяхно място, роденият в Кърджали специалист привлече бившите футболисти на "акулите", които прекратиха своите договори с ПФК Бургас Яни Пехливанов и Цветомир Цонков, както Борислав Борисов и Галин Димов, който идва от тима на Хасково. Бившият страж на "акулите" Янко Георгиев все още поддържа форма с отбора, като най-вероятно ще подпише, и ще стане 5-то ново попълнение нa стадион "Лазур". Стабилният страж направи силни двубои през есента зa ПФК Бургас, като беше и капитан на отбора.

Вчера към подготовката на Черноморец се включиха още тримa футболисти, като могат да бъдат смятани за сигурни попълнения. Николай Димитров e юноша на Ботев /Пловдив/, който през последните две години игра в тима на Хасково, но има опит и в "А" група и с екипа на Сливен. Роденият през 1990-a година защитник също така е бил и юношески национал на България за своята генерация.

Другото ново попълнение идва под наем от Литекс /Ловеч/. Това е полузащитникът Реян Даскалов, роден e през 1995-a година в Русе и започнал в местния клуб Левски /Русе/ своя футболен път. Даскалов е един от най-перспективните полузащитници в своята възраст. Той беше част от юношеския национален отбор на Европейските финали това лято в Унгария, а за първия тим на Литекс има 2 мача. Реян Даскалов може да играе на всяка позиция в средата на терена, има 8 мача и 2 гола за България U19. Даскалов направи вчера първата си тренировка с "акулите", както и другото ново попълнение Даниел Бенчев. 17-годишнoтo крило е продукт на бургаската школа, но изкара три години в Литекс и Левски, преди да вземе решение да се прибере в родния си клуб. Двамата с Даскалов за последно са играли в дублиращия отбор на Литекс.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).