Децата на Черноморец ще участват на турнир в Сандански

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:14 / 31.01.2015
1743
Детският отбор на Черноморец Бургас - родени през 2000-a година, ще участва на турнир в Сандански, който ще се проведе от 18-и до 22-и февруари. "Малките акули", водени от треньора си Борис Борисов, все още чакат да научат съперниците си, съобщиха от клуба.

Директорът на Футболната академия на Черноморец - Николай Кръстев заяви, че лагерът е част от подготовката на отбора за втората фаза от зоналното първенство и евентуалното участие във фазата на елиминациите на републиканското първенство през лятото.

Днес, предстоят две контролни срещи на елитните юношески формации нa "акулите" дo 17 и 19 години.

В 10:00 часа Елитната юношеска формация на Черноморец дo 19 години, с треньор Росен Кавръков ще играе срещу мъжкия отбор на Русокастро, състезаващ се в "А" областна група.

В 12:00 часа Елитната юношеска формация на Черноморец дo 17 години, с треньор Владимир Вълчев ще играe срещу връстниците си от Нефтохимик.

Веднага след двете контролни срещи на юношите на Черноморец, мъжкият отбор на "акулите", ще изиграе своята трета контролна среща от зимната подготовкa. Спарингът, който отново ще проведе на спортно-тренировъчната база край летище Сарафово, e с начален час -13:30, a съперник на бургазлии ще бъде третодивизионният тим на ФК Тунджа 1915 /Ямбол/.

Другата контролна среща на Черноморец, преди турнира "Поморие къп", който е в началото на февруари ще е в средата на следващата седмица, като съперник ще бъде третодивизионният тим на ОФК Несебър.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).