Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец се връща от понеделник на Кампуса на клуба
Автор: Екип Burgas24.bg 15:11 / 05.02.2015Коментари (3)1652
©
Сагата с Кампуса на Черноморец Бургас продължи непълни два дни и от понеделник всички формации на акулите се връщат на базата край Летище Сарафово. Новината беше потвърдена пред БТА от Пламен Киряков - прокурист на клуба, и от Неделчо Матушев - старши треньор. 

Кампус "Гнездо на акули" вече е собственост на строителна фирма Дорослава, която пък е притежание на бизнесмена Евгений Георгиев. След срещи на Сдружението Бъдеще за Черноморец с Евгений Георгиев, е постигнато съгласие всички футболни отбори на Черноморец да подновят занимания от понеделник по познатия график. 

"Въпросът е решен. Благодаря на Евгений Георгиев, че прояви разбиране, а след това и сам се обади да ме информира, че казус вече не съществува. Абсолютно всички отбори на клуба ще тренират пак там, каза Матушев. 

Черноморец ще ползва "Гнездо на акули" напълно безплатно поне до края на месец май, стана ясно след разговорите. Новият собственик от фирма Дорослава има идея за довършителни работи на структурата, като в момента се прави и калкулация на каква стойност ще бъде този ремонт.

Терените там са в много добро състояние, но новите собственици на Кампуса обмислят доизграждане на административната сграда и завършване на хотелската част.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.02.2015 г.
0
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и във Областната Бееее.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: