ПФК Бургас победи Ботев U21 в контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:02 / 17.02.2015
1142
ПФК Бургас победи в контролна среща Ботев U21 с 2:0. Попаденията за бургазлии отбелязаха Димитър Георгиев в 4-ата минута и Любомир Любенов в 68-ата минута. За "канарчетата" участие взеха шест играча от мъжкия тим. Това са Росен Колев, Наско Милев, Вальо Томов, Станислав Дрянов, Христян Казаков и Владо Айтов, който напусна контузен в края на първото полувреме.

Бургас започна по-активно срещата и успя да излезе напред в резултата още в 4-ата минута. Чудесен пас зад гърба на "жълтата" отбрана изведе Димитър Георгиев сам срещу вратаря на Ботев и за него не бе проблем да отбележи за 1:0.

След четвърт час игра бургазлии можеха да удвоят преднината си. Силен изстрел на Любенов от над 15 метра обаче бе отразен с вещина от стража на Ботев. В 25-ата минута отново можеше да падне гол във вратата на домакините, но удар с глава на Любенов премина покрай гредата на Димитров. Минута преди края на полувремето голмайсторът за Бургас можеше да отбележи и второто си попадение в мача. Първият му удар обаче бе избит от вратаря на Ботев, а вторият премина над напречната греда.

През второто полувреме отново Бургас бе по-добрият отбор. Георгиев имаше нова възможност за гол в 50-ата минута, но ударът му излезе в аут. Десетина минути по-късно опасен изстрел на Любенов бе отразен от вратаря на Ботев. Все пак натискът на Бургас даде резултат в 68-ата минута.

С чудесен удар от дъгата на наказателното поле, Любомир Любенов прати топката в горния десен ъгъл на вратата на домакините. Малко преди края на срещата Красимир Илиев имаше възможност да направи резултата класически, но ударът му излезе на сантиметри в аут.

Състав на Ботев U21: Матрин Димитров, Никола Мартин, Росен Колев, Георги Купенов, Атанас Димитров, Боримир Карамфилов, Станислав Дрянов, Християн Казаков-капитан, Наско Милев, Валентин Томов.

Състав на ПФК Бургас: К. Георгиев, Ст. Андонов, Петър Патев, Ст. Жеков, Сл. Костенски, Д. Георгиев, Ж. Хаджиев, С. Мечев, Л. Любенов, Ем. Манев, Ер. Карадайъ

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).