Официалната регистрация на Сдружение "Бъдеще за Черноморец" вече е факт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:02 / 24.02.2015
1681
Официалната регистрация на Сдружение Бъдеще за Черноморец (Бургас) вече е факт. Организацията беше създадена на 27-и януари, след което документите й бяха внесени в Бургаския съд и от късно снощи тя вече официално може да работи по проектите, с които се е захванала.

Сдружението с нестопанска цел си поставя като непосредствена задача да подпомага първия отбор и ДЮШ на Черноморец Бургас. За момента към Сдружението са привлечени девет фирми, които осигуриха финансови средства, продукти, медицинско обслужване и медикаменти за началото на първенството. Но след като документите вече са на лице, ръководството започва привличането на още спомоществуватели. 

Вече е ясна и банковата сметка, на която ще бъдат събирани даренията в полза на клуба и академията на акулите, която е една от най-добрите и продуктивните в страната. 

"Вече всеки един привърженик на отбора и бургазлия може да помогне на любимия си отбор независимо в коя част на света се намира", съобщиха от Сдружението. 

В същото време в Черноморец продължават да екипират отборите си. След като мъжкия отбор и юношите (младша възраст) бяха облечени с пълна екипировка, както и със зимни шуби, сега същото се случи и с децата. Набор 2000, който ще участва в републиканското първенство U15 през лятото, получи също екипи. Отново те са на фирма Томи Спорт и впечатляват с високото си качество, атрактивния и интересен външен вид и целесъобразност. 

Сметката на Сдружение "Бъдеще за Черноморец Бургас" е:

IBAN: BG13PRGB92301047773111 

BIC: PRCBBGSF 

Прокредит Банк( България) ЕАД


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).