Деян Христов на срещата със сдружението

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:09 / 24.02.2015
1649
Капитанът и голмайстор на Черноморец Деян Христов ще присъства на срещата, организирана от сдружението "Бъдеще за Черноморец Бургас" в четвъртък от 18:30 часа в конферентната зала на стадион "Лазур". Поканени са и други футболисти на "акулите" като опитният Цветомир Цонков и няколко от новите попълнения.

Основната цел на срещата е феновете да се запознаят с членовете на сдружението, които ще съобщят какво са свършили и какви мерки са набелязали за мисията си. А тя беше декларирана нееднократно: оставане на Черноморец в "Б" група и запазване на мястото в професионалния футбол.

От сдружението са се подготвили и със символични подаръци за фирмите, които до момента са протегнали ръка на закъсалия бургаски клуб.Помощта може да не е финансова, а логистична и в консумативи, но е добре дошла за "акулите" в кризисната ситуация.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).