Черноморец отпътува за Монтана с група от 18 футболисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:07 / 27.02.2015
1434
Отборът на Черноморец Бургас отпътува за град Монтана, с група от 18 футболисти за предстоящото първо гостуване от пролетния дял на първенството в "Б" група срещу тима на ПФК Монтана. Двубоят от 16-ия шампионатен кръг е утре 28-и февруари от 14:00 часа на стадион "Огоста" в Монтана.

Както знаете, "акулите" заемат предпоследната 15-a позиция във временното класиране, като имат в своя актив 13 точки. Старши треньорът на Черноморец Неделчо Матушев обнови своя състав от есента. Той се надява отборът наистина да придобие нов облик, като основната цел е оставане в групата и стабилизиране на тима в средата на класирането.

От щаба са оптимисти за предстоящата среща, като ще търсят първи успех през настоящата година далеч от Бургас. Наставникът Неделчо Матушев няма да може да разчита на крилото Борислав Борисов, който все още се възстановява от контузия. Въпреки това, той ще наблюдава двубоя от трибуните. Всички останали футболисти са на разположение за утрешната среща, информираха от клуба.

Ето и групата на Черноморец: 

Янко Георгиев, Димитър Николов, Стойчо Атанасов, Иван Стоянов, Алиш Кальонски, Стоян Калев, Яни Пехливанов, Николай Димитров, Ростислав Петров, Даниел Стаматов, Реян Даскалов, Ивайло Иванов, Михаел Орачев, Ивайло Димитров, Денил Селимински, Цветомир Цонков, Галин Димов, Деян Христов


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).