Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Ясен Петров: Целта ни е първото място
Автор: Екип Burgas24.bg 16:34 / 07.08.2008Коментари (0)954
© Burgas24.bg
Старши-треньорът на един от фаворитите за влизане в родната ни "А" група Нафтекс, Ясен Петров сподели в интервю, че единствената цел на неговия отбор е първото място в групата и съответно промоция. Пловдивският Джанини разкри задоволството си от проведената подготовка и привлечените нови попълнения. Наставникът е бивш треньор на Локомотив (Сф), Ботев (Пловдив), Черно море и Локомотив (Пловдив).

- Г-н Петров, доволен ли сте от проведената предсезонна подготовка?
- Естествено, че да. Няма как да не съм доволен. Всички футболисти показаха качествата си в пълна степен. Проведохме два лагера - в Поморие и в Сливен, като спечелихме 8 контроли, загубихме единствено от Видима-Раковски с 0:2 и направихме равен със Стандарт (Баку) - 3:3. Да не забравяме, че сред успехите ни бе и победата с 2:1 над участника в "А" група Спартак (Вн).

- Завършена ли е селекцията? Ще има ли още пристигащи на стадион "Лазур"?
- Взехме цели девет нови попълнения и нямаме нужда от други. Смятам, че сме готови за предстоящия сезон. Амбициите ни са големи и ще атакуваме "А" група.

- След ремонта на стадион "Лазур" заменихте тревната настилка с изкуствена. Това ще се отрази ли по някакъв начин на представянето на отбора?
- Да играем на новата настилка е предизвикателство за нас. Сигурен съм обаче, че изкуственият терен ще ни помогне значително да постигнем целта си.

- Какво става около Георги Терзиев - младият талант, който бе на проби в Нюкасъл?
- Нямам информация да сме го продали. Той изкара едномесечен пробен период в Нюкасъл, но сега е тук при нас и ако остане, със сигурност ще разчитам на него.

- Кои са фаворитите в надпреварата за влизане в "А" група?
- Смятам, че борбата за елита ще е много оспорвана и ще се води до самия край на първенството. Освен нас фаворити са Берое, Родопа, да не забравяме добре представилите се през миналата година Калиакра и Несебър, както и пловдивските представители - Марица и Спартак, които всеки сезон започват с големи надежди.

- В първия кръг приемате Берое, а в третия играете с Родопа. Смятате ли, че още до края на този месец ще се очертаят реалните претенденти за промоция?
- За нас няма значение кога ще се срещнем с преките ни конкуренти за първото място. Както казах, смятам, че битката ще е до последно. Жребият ни отреди да играем с Берое и Родопа още в началото, но така или иначе трябва да се срещнем по два пъти с тях.

Източник: SportLine.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: