Ангел Стойков без никакви проблеми преди морското дерби

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
15:27 / 07.03.2015
2177
Бургас гостува на Черноморец в среща от XVII кръг на "Б" група. Двубоят ще се състои на ст. "Лазур" в неделя от 15:30 ч. В състава на бъдещия Нефтохимик няма контузени или наказани състезатели, като наставникът на тима Ангел Стойков ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

"Подготвяме се нормално - като за всеки един мач. Хубавото е, че нямаме проблеми, свързани с контузени или наказани футболисти. Всички са здрави и са готови за предстоящия двубой с Черноморец.

Така че, от тази гледна точка очакваме срещата абсолютно спокойни", коментира Ангел Стойков. Двубоят с Черноморец ще бъде първи официален за ПФК Бургас през 2015 г. През изминалия уикенд отборът трябваше да домакинства на Раковски. Поради невъзможността на Раковски да картотекира необходимия брой професионални състезатели, тази среща не се проведе. На тима на бъдещия Нефтохимик пък бяха прибавени служебно 3 точки към актива му. Макар и за служебна победа, футболистите и треньорското ръководство получиха премии.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).