"Акулите" тръгват за Гълъбово с група от 18 футболисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:30 / 16.03.2015
1300
Отборът на Черноморец Бургас ще отпътува днес в 11:00 часа за град Гълъбово, с група от 18 футболисти за предстоящото гостуване от пролетния дял на първенството в "Б" група срещу тима на Ботев /Гълъбово/.Двубоят от 18-ия шампионатен кръг е днес oт 15:30 часa на стадион "Енергетик" в Гълъбово - област Стара Загора.

Черноморец заема предпоследната 15-a позиция във временното класиране, като имат в своя актив 13 точки. Старши треньорът Неделчо Матушев няма да може да разчита на контузените Ивайло Димитров и централният защитник Николай Димитров. Добрата новина за наставникът на бургазлии е включването на новото попълнение в групата Милен Танев. Полузащитникът, които игра за "акулитe" и през есента получи картотека през седмицата и вече има право да участва в официалните срещи нa отбора. От щаба са оптимисти за предстоящата среща, като ще търсят първи успех през настоящата година далеч от Бургас, похвалиха се от клуба.

"Aкулите" нямат идея дали въобще ще се играе двубоя. Причината за това са продължителните валежи от дъжд през седмицата и наводнението на стадион "Енергетик" в Гълъбово. Домакините са обещали да направят всичко възможно да изтеглят водата от терена и пистата на стадиона с помпи, за да се проведе срещата.

Ето и групата на Черноморец:

Вратари: Янко Георгиев, Димитър Николов

Защитници: Стойчо Атанасов, Иван Стоянов, Алиш Кальонски, Стоян Калев, Яни Пехливанов, Димитър Дончев

Полузащитници и нападатели: Ростислав Петров, Даниел Стаматов, Реян Даскалов, Ивайло Иванов, Денил Селимински, Цветомир Цонков, Галин Димов, Милен Танев, Борислав Борисов, Деян Христов




Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).