Ники Михайлов обмислял оттегляне от националния отбор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:39 / 02.04.2015
1331
Николай Михайлов, който въпреки престижното равенството с Италия, бе припознат като големия грешник в отбора, обмисля да прекрати кариерата си в представителния тим. 

Пред свои приятели вратарят на турския Мерсин е признал, че се чувства съсипан от критиките и цялостното отношение, което среща около мачовете за България. 

Той сериозно се замисля дали да не отклони бъдещи покани от страна на Ивайло Петев, а близки и роднини усилено го разубеждават да не стига до крайности. 

Юношата на Левски е бил категоричен, че въобще не се е натискал да бъде титуляр миналата събота и решението за това е било изцяло на треньорския щаб. 

А коментарите, че той играе заради баща си, му идват в повече. Той е наясно, че през този сезон няма достатъчно игрова практика, след като пази за клуба си само в двубоите от турнира за Купата заради проблем с квотата за чужденци в южната ни съседка. 

Той получи и две травми в главата в месеца преди сблъсъка със "скуадра адзура", но въпреки това Петев заложи на него. Още в 4-ата минута той не можа да избие топката при центриране, след което тя попадна на главата на Минев, а той нямаше как да я изчисти и така се стигна до нелепия автогол. При попадението на Едер Ники също можеше да се намеси по-добре. 

На този фон претенциите на футболист №1 на България за 2014 година Владислав Стоянов, че е бил пренебрегнат са основателни. А това създава още по-голямо напрежение в тима. 

Следващият мач обаче може да се окаже добра възможност за Ники да се реабилитира и да получи още по-добри оценки от специалистите в Суперлигата. 

Баща му и президент на БФС Борислав Михайлов урежда контрола с Турция за 8 юни, 4 дни преди евроквалификацията срещу Малта. Спарингът ще се играе в Истанбул или в Одрин.


Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).