Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Тинката тръгна със загуба начело на ПФК Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 08:55 / 10.04.2015Коментари (10)1502
©
Ботев (Враца) победи с 1:0 ПФК Бургас в мач от 21 кръг на "Б" група. Двубоят в Мездра беше наблюдаван от трибуните от селекционера на националния отбор Ивайло Петев и асистента му Алекси Желязков. На стадиона бяха треньорът на Монтана Ферарио Спасов и спортния директор на клуба Михаил Мадански.

Бургазлии можеше да открият резултата в шестата минута, когато Емануил Манев стреля в напречната греда. Ботев поведе в 41-та минута, когато Дилян Димитров беше точен след асистенция на Альоша Илиев.

Възпитаниците на Радостин Кишишев доиграха мача с човек по-малко, след като в 68-та минута Величко Величков получи втори жълт картон за фаул срещу Николай Маринов. Десет минути преди края домакините искаха дузпа за фаул срещу Рангелов наказателното поле, но съдията Радослав Станев не отсъди наказателен удар.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.04.2015 г.
0
 
 
като пада пада ПФК Бургас като бие бие бъдещия Нефтохимик смешници
Aнонимен
на 12.04.2015 г.
+2
 
 
Не е нужно всеки от нас да се пробва като треньор на отбора за да знаем, че Кишишев за треньор е лош ход. Никой не говори за ПЕП и МОУ, но е стратегическо самоубийство, предвид случилото се през последните 10 години, да избереш за треньор един от играчите, които са се конпроментирали. А Кишишев наистина го направи. Той твърди, че е легенда на Нефтохимик и легенда на Черноморец буквално в зависимост от това накъде духа вятъра. Ако наиситна е в процес на трупане на опит не трябва ли поне да има уважението на футболистите. Аз не мога да уважавам човек, който извън славното си минало като футболист, има повече опит в менажиране на ресторанти, отколкото с футболни отбори. Сори Тинка, ама това е все едно Краси Балъков да е новия треньор на Нефтохимик. Разликата между теб и него е, че ти отнасяш критика, а той ще отнася павета.
Aнонимен
на 10.04.2015 г.
-1
 
 
Явно много разбирате от футбол всички икоментиращи. МИ всеки от вас да вземе да се пробва като треньор на отбора. Така ще блеснете ан небосклона и всички ще ви харесват. Като няма пари е така млади треньори които да се "учат". ПЪК КАТО ИМАТЕ ПАРИ ДАВАЙТЕ В ОТБОРА СМЕЛО И ВЗИМАЙТЕ МОУ ИЛИ ПЕП. Тинката е професионалист и нека да трупа опит, с отбори без големи финансови възможности, докато се наложи като доказан специалист.
Aнонимен
на 10.04.2015 г.
+1
 
 
ВЪН, ТЪПОЪГЪЛЕН НЕКАДЪРНИК!!!
Aнонимен
на 10.04.2015 г.
Aнонимен
на 10.04.2015 г.
+2
 
 
Кишо не ставаш , а и не те искаме ти си предател.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: