Херо: Да сменям Гонзо? Поредната интрига

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:46 / 15.04.2015
1067
Бургаският специалист Димитър Димитров категорично опроверга появилата се информация, че е поканен да смени Георги Иванов-Гонзо начело на Левски. Специално за Burgas24.bg Херо заяви, че това са поредните интриги, спретнати от "доброжелатели" на Гонзо.

Спекулациите за спешна смяна на "Герена" се появиха след унизителната загуба от Славия с 0:1. Според някои медии опитният специалист щял да смени дуото Георги Иванов - Стойчо Стоев още до края на този месец. Херо дори дал гаранция, че ще елиминира Лудогорец в полуфинала за купата на България и ще доведе на "Герена" класни чужденци без пари, които след това щели да се продадат доста добре. Бургазлията е известен с набитото си око, като само за последния си престой в Черноморец наля доста милиони в клубната каса.

Въпреки това Херо подчерта, че не е разговарял с никого от Левски и е малко вероятно да получи повторна покана. 

"Не няма такова нещо, не знам кой ги пише тези работи. Вероятно е поредната интрига, пусната от "доброжелатели на Гонзо. Не са ме канили, а и едва ли ще го направят", категоричен е Херо.

След като се размина с Локомотив Пловдив, специалистът все още е без работа и очаква предложения.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).