Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Футболни фенове ще влизат на техническа конференция преди мач
Автор: Екип Burgas24.bg 16:02 / 16.04.2015Коментари (0)932
© Burgas24.bg
"Искам нашите юноши да използват терените, които се ремонтират покрай европейското първенство. Нали такъв беше замисълът? Искането ни е за поне един терен, на който да тренират елитните ни отбори. Много ли е", риторично попита административният директор на Нефтохимик Николай Тодоров.

Нефтохимик си хареса един от реновираните терени на стадион "Черноморец" за елитните си юношески формации. Както съобщихме вчера, от следващия сезон "шейховете" ще имат свои отбори в U15 и U19.

От "зеления" клуб недоумяват как базата се ремонтира с държавни средства като част от стратегията за развитие на юношеския футбол, същевременно децата на Нафтата са принудени да тренират по села и паланки.

Въпросът е бил поставен на среща между сдружението на българските футболни привърженици и представители на БФС. Категоричен отговор обаче не е бил получен.

Тодоров разкри още, че на срещата с БФС са обсъдени и редица други въпроси, касаещи феновете. Отправено е запитване, защо след като се плаща за охрана, която би следвало да ограничава внасянето на пиротехнически средства, солените глоби отново се пишат на дадения клуб.

Направени са още предложения агитките да изпращат свой представител на техническата конференция преди всеки мач, както и промяна на закона на БФС за футболното хулиганство.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: