"Акулите" се отдават на почивка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:57 / 17.04.2015
1534
Старши треньорът на Черноморец Неделчо Матушев възнамерява да пусне футболистите си в почивка този уикенд. Тази събота "акулите" трябваше приемат тима на Раковски, който вече преустанови участието си в "Б" група. Наставникът на бургазлии разкри пред Burgas24.bg, че не планира контрола по време на кратката пауза, а ще остави играчите си да разпуснат.

"Смятам да си починем и да се възстановим за важните битки, които остават до края. Досега все се случваше да играем срещу отпочинали отбори, което се отразяваше на крайния резултат", заяви за читателите на сайта ни Матушев.

Днес отборът му ще проведе първа тренировка след загубата с 0:2 от Пирин Благоевград. Заниманието е насрочено за 11:00 часа. Специалистът изрази надежда, че в тима няма нови контузии, след като голяма част от футболистите му отсъстват поради разни болежки.

След гостуването в Благоевград Дисциплинарната комисия на БФС наказа двама от играчите на Черноморец с един мач. Яни Пехливанов и Иван Стоянов трябваше да пропуснат следващата среща на "акулите", която обаче е протоколният мач с Раковски. 

По този начин те ще изтърпят наказанието си в мач, който няма да се играе, и ще бъде на линия за местното дерби със Созопол. Срещата е идната сряда от 17:00 часа, на стадион "Арена Созопол".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).