Боби е твърдо решен: Ще вади отбор от "Б" група след разпити в прокуратурата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:32 / 18.04.2015
1516
Скандалът, в който се замеси почти цялата "Б" група след взаимните обвинения в уреждане на мачове и влияние върху съдии, очевидно няма да се размине само с шум в медиите. Според "Меридиан Мач" в БФС вече подготвят изключително тежки наказания по случая. Изчакват се окончателните резултати от проверката, с която се зае прокуратурата, за да бъдат официализирани санкциите. 

Президентът на БФС Борислав Михайлов е твърдо решен да "реже глави", което не изключва да имаме изваден отбор от втората ни професионална дивизия. Във футболните среди вече се коментира такъв сценарий като най-често се споменава името на Пирин (Разлог), който бе обвинен, че срещу 12 000 лева е "дал мача на Верея", за да му помогне в битката за спасение. На разпити били привиквани шефовете на клубовете, които са забъркани в скандала. 

Имало е разговори и с играчи като според непотвърдена информация, някой от тях се е "пропукал" и е направил уличаващи признания. Не е изключено, ако следователите се забавят със събирането на доказателства, решението да бъде отложено, но има вариант, при който през следващата седмица от футболната ни централа ще излязат с официална позиция за наказания по случая.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).