Тинката пред Burgas24.bg: Съдията не беше адекватен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:41 / 23.04.2015
1808
Този съдия не беше на 100% адекватен. Това заяви за Burgas24.bg треньорът на бъдещия Нефтохимик Радостин Кишишев. Неговите футболисти загубиха с 1:2 от лидера Монтана, а той изгледа мача от трибуната.

"Не знам къде се обучават съдиите, все пак в Б група всички са професионалисти. Мисля, че трябва да дойдат по-качествени, по-кадърни съдии и да ги подготвят много по-добре отколкото това, което видяхме днес. На този мач без никакво напрежение, съдията не беше на 100 % адекватен", каза след мача Кишишев.

Той добави, че футболистите му са спазили почти всичко, което е било заложено като организация и водене на мача и особено след почивката са направили едни страхотни 45 минути.

"Получи се един добър мач за нас, но с лош край. В крайна сметка не мога да виня футболистите, те дадоха всичко, на което са способни. Създадоха достатъчно положения, дори и при 2:0 да излезем с чест от двубоя, но за съжаление не успяхме да отбележим. Мисля, че самочувствието на играчите трябва да се вдигне малко повече и да повярват, че наистина могат да завършват атаките на отбора. Мисля, че съвсем скоро нещата ще изглеждат още по-хубаво в нашия отбор", обеща треньорът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).