Община Бургас взима управлението в ПСФК Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:42 / 24.04.2015
3004
Община Бургас е на път да стане мажоритарен собственик на ПСФК Черноморец, предаде репортер на Burgas24.bg. Това може да стане ако увеличи капитала с една акция на стойност 100 лева. 

Интересното предложение бе отправено днес от председателя на комисията, ангажирана със спасението на Черноморец Евгений Мосинов и вероятно ще се обсъжда на предстоящата общинска сесия. 

Представителят на "Петрол Холдинг" адвокат Мариана Брага на свой ред изтъкна, че желанието на Денис Ершов е управлението на дружеството да премине изцяло в ръцете на община Бургас. За целта тя предложи на следващото Общо събрание, на което трябва да се смени Съвета на директорите, общината да излъчи повече свои представители.

Днешното четвърто заседание на комисията отново не бе уважено от председателя на Съвета на директорите Митко Събев и прокуриста Пламен Киряков.

Последният трябваше да предостави пълната документация за стъпките, довели до пълния крах на закъсалото дружество. Той обаче обясни в писмо, адресирано до членовете на комисията, че не може да предостави исканата информация, тъй като тя представлява фирмена тайна.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).