Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Румен Димов пред Burgas24.bg: Тарикат-мъж не плаче
Автор: Екип Burgas24.bg 20:51 / 27.04.2015Коментари (0)1448
© Burgas24.bg
Разликата между велик футболист и велик треньор е огромна. Това заяви пред Burgas24.bg главният мениджър на Созопол Румен Димов, визирайки Радостин Кишишев. Наставникът на ПФК Бургас вбеси "вампирите", наричайки играта им антифутбол. В отговор Румен Димов изригна: "Тарикат-мъж не плаче"!

"Сами сме си виновни, че изпуснахме победата вчера и гледаме изключително и само себе си. Прочетох и чух коментари на колегите от противника, което не им прави чест, но както и да е. Ние търсим вината единствено в себе си. Изиграхме едно по-слабо първо полувреме, не изиграхме мача така, както бяхме решили да го изиграем. За сметка на това второто полувреме излязохме мобилизирани, показахме характера си, направихме някои успешни промени. Това, че съдията в някои моменти е допускал грешки - този фактор въобще не го коментираме. Те са хора и също грешат. Поздравих го след мача, оттам-нататък гледам само своите грешки. Днес гледах ситуацията с отменения гол - изключително трудна ситуация. Хубавото беше, че камерата ясно показва, че играта не е с ръка, а с гърди. Но погледнато от ъгъла на съдията, може да е изглеждало, че е играл с ръка. Затова и след мача отказах да коментирам тази ситуация", коментира Димов още за читателите на сайта ни. 

Той не пропусна да отговори на нападките на Радостин Кишишев след вчерашния мач.

"Това, че треньорът на домакините казва, че отборът на Созопол е играл антифутбол - това не им прави чест. Искам да кажа на тези момчета, които са играли много голям футбол, били са футболисти на изключително ниво и сега са треньори на водещи клубове в Бургас - разликата между това да си бил изключителен футболист и треньор е огромна. Така че нека да се учат и да станат велики треньори, както са били велики футболисти. Но разликата между треньор и футболист е огромна и трябва да уважават работата и на съперника. Точно при нас - с базата, с отбора, с всичко, се вижда как работим. Ще кажа и още нещо - с моите разбирания не само на треньор, но и на мъж, има една поговорка - Тарикат-мъж не плаче. Били сме по-добрия отбор, успели са да ни излъжат, били са ни. Стиснал съм ръката, поздравил съм отбора на победителите и съм си взел поука. Не обвинявам никого. Бихме отбора на Черноморец, надиграхме ги, резултатът трябваше да е 3:0, а не 1:0. На другия ден чета оплаквания и оправдания. Вчера изиграхме един мъжки мач, с повече единоборства, както е в дербитата, резултатът е 1:1. Аз не коментирам другия отбор, а те тръгват да се оправдават с нашия отбор", каза още наставникът на Созопол.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: