Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Феновете на Черноморец: В Съдийската комисия на БФС са слепи
Автор: Екип Burgas24.bg 20:05 / 01.05.2015Коментари (1)1683
© Burgas24.bg
Фенклубът на Черноморец - "Сините акули", излезе със становище по повод съдийското назначение за утрешния мач на отбора срещу Банско от 26-ия кръг в "Б" група.

Привържениците на бургазлии определят като скандално и необосновано назначението на бригадата в състав Валентин Станчев от Сливен като главен рефер и старозагорците Красимир Енев и Антон Тончев като асистенти.

Тримата вече са ръководили мач на Черноморец в този си състав - домакинството срещу Локомотив (Мездра) през есента, а Енев и Тончев бяха помощници и на скандалния Димитър Андреев от Кърджали на мача с Пирин (Разлог) по-рано тази пролет.

"Хората в Съдийската комисия на БФС в София или са слепи, или го правят нарочно в полза на някой друг отбор. Абсолютно негативно пристрастно е да сложиш два важни мача съдии, които са от града на нашия конкурент за оставане в Б група- Верея. Двамата господа явно се радват на солиден комфорт и протекции, защото и в двата си мача от тъчлинията си позволяват неспортсменско поведение, което не е санкционирано от съдийския наблюдател. А гологлавият дори се обръща по време на мач към трибуните и се заяжда с публиката, което също остава ненаказано", се казва в писмото на фенклуба.

"Никога съдиите не са имали проблеми в Бургас от какъвто и да било характер. Когато отборът ни не печели, за нас не е проблем да оценим играта като слаба. Но тази пролет някои неща излязоха извън контрол и назначението на съдийската тройка за утрешния ни мач с Банско вече е прекалено", пишат още "Сините акули".

През есента тримата сътвориха поредица от безумия на мача на Черноморец с Локомотив (Мездра) на стадион "Лазур". С угодната си свирка Станчев не отсъди нито един фаул срещу гостите от Мездра цели 40 минути, а първи жълт картон показа чак след почивката. Въпросният Андреев се прочу с подсказката си към играчите на Локомотив (Мездра) именно на мача Верея - Локомотив, че ако не падне гол, ще даде дузпа за Верея и да си знаят. Черноморец приема Банско утре на стадион Поморие, тъй като Лазур е ангажиран с подготовка за мачовете за Европейското първенство за юноши.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.05.2015 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: