Матушев пред Burgas24.bg: Акционерите трябва да направят така, че Черноморец да съществува

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:35 / 03.05.2015
2312
Акционерите трябва да направят така, че Черноморец да го има, не да се гърчи като последната година, а да съществува по най-добрия начин. Това заяви за Burgas24.bg старши треньорът на "акулите" Неделчо Матушев ден след като отборът му изпадна при аматьорите. Матушев не е сигурен дали ще остане в Бургас и през следващия сезон, но неколкократно подчерта, че всичко е ръцете на акционерите, които се събират утре в 11:00 часа.

"Отборът е изпаднал още от миналото лято. Наистина е неприятно. Както виждате, не сме се отказали, но трябва да имаш и шанс, и късмет в спорта. А на нас ни липсваше включително и вчера. Смятам, че в началото ситуациите бяха пред противниковата врата, жалко, че от едно статично положение, пак глупава грешка на нашата защита доведе до гол. Второто полувреме беше изцяло наше, но за да побеждаваш, трябва да вкарваш голове. А на нас в тези мачове шансът ни липсваше, може би и майсторство, и по-голямо желание. Продължаваме до края, до 31-и май. Имаме още два мача да изиграем и една служебна победа, която ще вземем. След 31-и май вече ще се види накъде", коментира треньорът.

Той изрази надежда, че на утрешната среща на Съвета на директорите ще се случи това, което всички любители на футбола и най-вече феновете на Черноморец очакват - да се вземе решение в полза на футбола.

"Надявам се да се вземе някакво разумно решение, защото това е отбор с близо 100 годишна история. Надявам се акционерите да вземат най-разумното и най-правилно решение, Черноморец да съществува и то не както тази година, а по най-добрия начин, както е било последните 4-5 години. Щом сме се хванали в тази трудна ситуация и до днес си отстояваме позициите и се стараем допоследно да не губим надежда, се надявам с разумните решения, които се вземат утре, Черноморец действително да съществува. Аз мисля, че ако това се случи, Черноморец го чака светло бъдеще. Това е най-оптимистичното, което може да се случи на този етап", каза още Матушев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).