Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Зелените фенове: Нефтохимик не е бизнес, а история, слава и любов
Автор: Екип Burgas24.bg 20:40 / 05.05.2015Коментари (7)4008
© Burgas24.bg
Обединените фенове на Нефтохимик изпратиха отворено писмо до медиите във връзка с обещанието на община Бургас да изгради база за "шейховете". 

Burgas24.bg го публикува без редакторска намеса.

"Уважаеми журналисти, приятели, легенди на Нефтохимик, привърженици на най-обичания клуб в град Бургас.

Преди около седмица , всички ние станахме свидетели на най-хубавата новина за футбола в града ни от години насам. Г-н Димитър Николов съобщи, че в Славейков започва изграждането на спортна база за Нефтохимик. Нещо, което близо десетилетие никой не вярваше, че може да се осъществи. Това за което близо десетилетие никой не прие за сериозно и важно е на път да стане факт.

Дълги години гражданите на Бургас , закърмени със зелената идея бяха принудени да подкрепят любимия отбор на всякакви стадиони из България, но не и в родния си град. Дълго време нашите деца тренираха на условия подхождащи на всеки друг, но не и на клубът лице на град Бургас - Нефтохимик. Правеха се десетки опити да се затрие , унищожи и смачка нашият клуб, но именно заради безрезервната и необятна любов на феновете той все още е жив.

Нефтохимик не е бизнес и интереси. Той е история , слава и любов и искаме да кажем ясно и точно на всеки един осмелил се да пречи на тази любов- не смейте , защото тя е толкова силна, че е готова на всичко. Времето за нас е дошло и ние сме твърдо решени да отстояваме изграждането на тази база , която наричаме бъдеще за нашите деца.

За пореден път ще се обърнем и за така жадуваната от нас привържениците на Нефтохимик през годините, обществена подкрепа на хората, които имат немалка заслуга в близкото минало за запазването на марката Нефтохимик жива - нашите легенди. През всичките тези години пред нас стоя проблемът с липсата на база. На наш дом! Ето сега това е на път да стане факт.

Заровете томахавките и облечете зелените екипи отново! Нашият клуб е синоним на успехи , нашият клуб е синоним на слава и заслужава своят дом, собствен дом в рамките на град Бургас. Това ще даде ново значение на термина "бургаски футбол", и вярваме че пак ще завалят истински зелени звездички, защото Нефтохимик е марката, която създава.

Използваме момента да благодарим на всички които участват в това начинание. Благодарим най-напред на кмета на град Бургас г-н Димитър Николов, на г-н Павел Бошнаков който застана зад проекта , на Управителния съвет на ФК. Нефтохимик Бургас 1962, който неуморно работи за да се случи всичко това.
Ние сме зад вас и няма да направим нито крачка назад".

Обединени привърженици на Нефтохимик.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на auditt
премахни филтъра

+1
 
 
Ей,ама не спряха разни малоумници(да не казвам като кой) да дрънкат за ''автентичност'' и да се мерят с историята на Черноморец.Все едно ЦСКА да се мери с историята на Славия,Ботев или Левски...Иначе,идеята е отлична,но с помощи от фенове-няма да стане.Дано да има сериозен инвеститор.А с ''Лазур'' какво ще става?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: